Beste klant, 

Hierbij een voor u wellicht onverwachte mededeling. 

Wij hebben na lang afwegen besloten om onze vestiging aan de Aagje Dekenstraat eind dit jaar (begin December 2019) te sluiten. 

Zoals u wellicht weet is onze vestiging aan het Bellamypark nu twee jaar geleden uitgebreid met een restaurantgedeelte en een groot terras. Dit was voor ons een onverwachte kans en deze heeft zich goed uitgepakt. 

Wij merken nu twee jaar later, dat het erg lastig blijkt om deze twee filialen te blijven combineren en de aandacht te geven die ze verdienen. Tijdens een druk seizoen is het voor ons niet mogelijk om onze aandacht aan beide filialen te schenken, op de manier die we graag zouden willen. De druk wordt hierdoor hoog, mede voor onze collega's. 

Daarom hebben we besloten om onze energie te richten op het filiaal aan het Bellamypark, waarbij we nog meer kunnen laten zien waar we voor staan en het product wat we verkopen. VIS! 

We snappen dat het voor klanten van het filiaal Aagje-Dekenstraat een teleurstelling is. We hoorde vaak van jullie hoe fijn jullie het was dat we op deze locatie een filiaal geopend hadden. Uit het verleden bleek dat de klant die op het Bellamypark wilde afhalen, langer moest wachten in een druk seizoen. Mede doordat de klanten van het terras binnen hun bestelling moesten doorgeven en  afrekenen. Na de uitbreiding van dit filiaal is ook een ander betaal-en bestelsysteem doorgevoerd, waardoor de klant die komt afhalen, niet meer in dezelfde rij komt als de klanten die op het terras plaatsnemen. We hopen dat we de klanten hiermee naar tevredenheid kunnen helpen. 

We hebben er als collega's onderling en met u als klant, een hele goede en leuke tijd gehad en bedanken u daarvoor! 

We hopen u dan ook te kunnen verwelkomen bij ons filiaal aan het Bellamypark. 

Vriendelijke groet, 

Leendert en Kim de Nooijer 

En de collega's van filiaal Aagje Deken; Miranda, Natasja, Gertine en Willy-Anne

 

 

Bellamypark 44

4381 CK Vlissingen

0118-418864

info@visamy.nl

 

Ma:   

Di:   

Wo: 

Do:   

Vr:   

Za:  

Zo:  

9.00 - 19.00 

9.00 - 19.00 

9.00 - 19.00 

9.00 - 19.00 

9.00 - 19.00 

9.00 - 19.00 

Gesloten

 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Nieuws een aanbiedingen, volg ons op social media!  

Klik voor meer informatie!