Een heerlijke salade schotel ook bij de gourmet of BBQ of gewoon als maaltijd. Ambachtelijk gerookte palingfilet, zalmfilet, forelfilet en makreelfilet, handgepelde Hollandse garnalen, gevulde tomaten met huisgemaakte salade, gebakken scampi's een overheelijke Zeeuwse zalmsalade en feestelijke garnering. ​

EXTRA LUXE VISSCHOTEL

Naast de luxe visschotel is aan deze extra luxe schotel nog toegevoegd;

overheerlijk gebakken scampi's met knoflookolie en gerookte heilbotfilet

             LUXE VLEESCHOTEL

Mooi opgemaakte vleesschotel met ambachtelijke rundvleessalade, gehaktballetjes, satéspiesjes, ham met aspergerolletjes, kipfilet van het spit, Zeeuws spek, Gelderse worst, gevulde eitjes, roombrie en gevulde tomaten met vleessalade en feestelijke garnering. 

LUXE GOURMET -/ BBQ SCHOTEL

Verse Kabeljauwhaas, Verse scholfilet, Verse zalm, verse Coquilles, Verse Tonijnsteak en scampi's met twee verschillende marinades (Knoflook en Piri/Piri).

VIS -EN VLEESSCHOTELS

IETS TE VIEREN? MAKKELIJK MET VRIENDEN OF FAMILIE? OF ZOMAAR?

BIJ ONS KUNT U HEERLIJKE VISSCHOTELS BESTELLEN. HOUDT ER IEMAND IN UW GEZELSCHAP NIET VAN VIS? GEEN PROBLEEM! OOK VLEESSCHOTELS BEHOREN TOT ONS ASSORTIMENT! KIJK HIERONDER RUSTIG NAAR DE VERSCHILLENDE OPTIES EN BESTEL HEEL GEMAKKELIJK VIA DE BESTELKNOP!

 

visamy_luxe_vleesschotel.png
visschotel goed.png
gourmet goed.png

KLIK OP
DEZE BESTELKNOP
OM UW SCHOTELS TE BESTELLEN!

ALS U BESTELD OP DE WEBSITE VOOR DE DAG ERNA EN DE SCHOTELS BEZORGD WIL HEBBEN; DIT IS ALLEEN MOGELIJK IN OVERLEG. WIJ BELLEN U HIEROVER OP NADAT U DE BESTELLING GEPLAATST HEEFT OM AAN TE GEVEN OF DIT MOGELIJK IS.
 

LUXE VISSCHOTEL